Montelliana – Prosecco Extra Dry DOC Treviso – 0.2L
Vin spumant obtinut dupa metoda de fermentatie naturala Charmat. Se produce din struguri cultivati in zona de deal Montello Asolo. Culoare galben-pai, buchet de fructe tipic si arome placute, usor dulci. Se serveste la o temperatura de 6-7 grade Celsius in compania deserturilor.
Recomandări gastronomice: aperitive, paste, pizza, risotto, legume la grătar, salate de vară.
Soiuri: Glera.
Alcool: 11%
- Transport gratuit la comenzi peste 250 lei
- Calitate garantată - produse selecționate cu atenție
- Retur simplu - 15 zile pentru returnări
- Ambalare sigură - pentru transport fără riscuri
- Program de fidelitate - recompense pentru clienții loiali
Descriere
În inima regiunii Marca Trevigiana se află Cantina Montelliana, o cooperativă a 400 de viticultori asociați, ce dețin 700 de hectare de viță de vie și produc Prosecco DOC, DOCG și alte vinuri cu valoare organoleptică. Atenția către tradiție și folosirea celor mai bune tehnologii în domeniu le permit celor de la Montelliana să producă vinuri ce se remarcă prin excelență, precum Asolo Prosecco Superiore DOCG și Prosecco DOC Treviso, dar și vinuri albe și roșii deosebite.
Informații suplimentare
| Greutate | 0,5 kg |
|---|---|
| Alcool | 11% |
| Culoare | Alb |
| Zahar | Extra Dry |
| Brand | Montelliana |
| Sticla | 0.2L |
| Tara De Origine | Italia |
| Tip | Prosecco |
| Soi | Glera |





