Livrarea produselor

Bucurați-vă de serviciul nostru rapid și fiabil de livrare, aducând vinurile alese direct la ușa dumneavoastră.

Produsele comandate pot ajunge la dumneavoastră prin intermediul parteneriatelor noastre cu Fan Courier, Urgent Cargus sau Sameday, sau prin intermediul propriului nostru personal.

Taxă de Transport: Pentru comenzile sub 250 Lei, se aplică o taxă de transport de 30 Lei. Pentru comenzile de 250 Lei sau mai mult, transportul este gratuit, oferindu-vă ocazia de a vă bucura de selecția noastră în mod convenabil.

Expedierea comenzii: Produsele disponibile în stoc vor fi expediate în termen de 48 de ore de la confirmarea comenzii, primită prin email. Așteptăm să vă bucurați de comanda dumneavoastră în maxim 3 zile lucrătoare de la data confirmării expedierii. În anumite circumstanțe independente de voința noastră, termenul de livrare poate fi ajustat, dar nu va depăși 10 zile lucrătoare de la preluarea comenzii.

Livrare doar în România: Vă rugăm să rețineți că livrarea se efectuează doar pe teritoriul României.

Informare Privind Termenele de Livrare: În cazul în care termenele de livrare nu pot fi respectate, vă vom informa cu privire la termenul estimat al livrării.

Responsabilitatea Clientului: Clientul este responsabil pentru furnizarea corectă a informațiilor de facturare și livrare. Refuzul livrării din cauza informațiilor inexacte sau eronate poate duce la respingerea comenzii sau stabilirea unui nou termen de livrare.

Deteriorări și Retururi: Verificați produsele în prezența curierului. În cazul în care produsele au suferit daune în timpul transportului, aveți dreptul să refuzați comanda și să reclamați aceste daune la contact@goodwine.ro. Vom restitui contravaloarea sau vom retrimite coletul la cererea dumneavoastră.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și vă asigurăm că facem tot posibilul pentru a vă oferi o experiență de livrare sigură și eficientă.

Log in

Nu ai încă un cont? Înregistrează-te acum