Politică de retur

Suntem dedicați să vă asigurăm o experiență de cumpărături plăcută și satisfăcătoare la GoodWine.ro. În cazul în care nu sunteți pe deplin mulțumit de produsul achiziționat, vă oferim posibilitatea de a returna produsele, respectând următoarele termeni și condiții:

 1. Notificare Prealabilă: Înainte de a returna produsele, vă rugăm să ne notificați în scris la adresa de e-mail contact@goodwine.ro, furnizând următoarele informații:

  • Numărul comenzii
  • Produsul/produsele pe care doriți să le returnați (retur parțial sau integral)
  • Motivul returului
 2. Drept de Retragere: Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris vânzătorului, la adresa contact@goodwine.ro, că renunță la cumpărare în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produselor, fără penalități și fără a invoca un motiv.

 3. Expedierea Produselor pentru Retur: Returnarea produselor se va face exclusiv la adresa indicată de societate, conform cererii de retur adresate în scris la adresa contact@goodwine.ro. Costurile transportului pentru retur sunt suportate de către cumpărător, iar transportul este pe riscul acestuia până la semnarea recipisei de primire de către reprezentantul legal al vânzătorului sau persoana împuternicită.

 4. Rambursarea Sumelor: Rambursarea sumelor se va realiza exclusiv prin transfer bancar în contul personal al clientului în cel mult 14 zile de la primirea produselor de către vânzător, cu respectarea condițiilor de retur. Pentru comenzile plătite cu cardul, suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare.

 5. Starea Produselor pentru Retur: Produsele trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate (etichete intacte, ambalaj original, nefolosite sau deteriorate). Coletul trebuie să includă și Formularul de Retur completat, care va fi furnizat în momentul inițierii solicitării de retur la adresa contact@goodwine.ro.

 6. Produse cu Ambalaje Deteriorate: În cazul produselor returnate cu ambalaje deteriorate, GoodWine își rezervă dreptul de a decide acceptarea sau refuzul returului și de a diminua suma returnată proporțional cu deficiențele constatate.

 7. Abuzurile în Retur: Denunțarea repetată a contractului sau returnarea frecventă fără justificare reală poate fi considerată abuz, iar societatea își rezervă dreptul de a refuza procesarea returului.

La GoodWine.ro, ne străduim să oferim servicii de cea mai înaltă calitate și să vă asigurăm că experiența dumneavoastră de cumpărături este lipsită de probleme. Pentru orice întrebări sau nelămuriri referitoare la politica noastră de retur, vă stăm la dispoziție la contact@goodwine.ro.

Log in

Nu ai încă un cont? Înregistrează-te acum