Vin Liniștit
Descoperiți eleganța și rafinamentul vinurilor noastre liniștite, o selecție ce surprinde esența autentică a soiurilor de struguri românești, cultivate cu măiestrie și atenție.
Vin Alb - Băbească Gri - Demisec
Un soi aproape unicat in piata de vin din lume. Soi autohton romanesc cu un nas fin cu noante de soc ,pere si chiar gutuie.Gustul este destul de delicat cu arome de mere ,grepfrut.Vin Roșu - Băbească Neagră - Sec
Băbească Neagră. Un soi de struguri a cărui istorie începe de pe vremea strămoșilor românilor de azi – geto-dacii. În unele podgorii mai este cunoscut și sub denumirea de Rară Neagră.Miros: arome de fructe roșii în care predomină cele de afine, rodie, cireșe negre și vișine.Gust: elegant cu o aciditate care accentuează notele de fructe roșii prezente in aromă, completate de notele de vanilie și ciocolată neagră.Vin Rose - Cabernet Sauvignon - Sec
Panciu Riserva Rosé este primul vin roze produs fără adaos de sulfiţi din portofoliul Domeniile Panciu. Pentru fabricarea acestuia au fost aplicate câteva procedee tehnologice inovative care au permis excluderea completă a dioxidului de sulf din procedurile de vinificare. Protecţia permanentă a materiei prime în atmosferă de gaz inert, fermentarea mustului cu drojdii selecţionate ce consumă mari cantităţi de oxigen în procesele metabolice şi fermentarea malo-lactică controlată a vinului, sunt principalele principii care au stat la baza acestor procedee. Vinul obţinut conţine o cantitate nesemnificativă de dioxid de sulf (<10 mg/l), apărută natural în special pe parcursul fermentării alcoolice.Miros: arome fine de zmeură, căpşuni şi cireşeGust: proaspăt, echilibrat cu note expresive de cireşe albe şi mure.Gust: proaspăt, echilibrat cu note expresive de cireșe albe și mure.Vin Alb - Demisec - Tămâioasă Românească & Chardonnay
Medaliat cu Argint in 2024 la festivalul de la Brasov, Vin la Munte, Serenum Cuvee se dovedeste a fi un cupaj interesant în care Chardonnay-ul înnobilează discret dar decisiv aromele de Tămâioasă Românească. Tămâioasa rămâne astfel actorul principal, prin notele sale de definitorii însă aportul de chardonnay face din acest vin, un vin surprinzător de plăcut și ușor de băut.Se servește bine răcit la 4-6 grade Celsius.Vin Roșu - Fetească Neagră - Demisec
Feteasca Neagra, produsa din struguri atenti selectionati. Are oculoare rosu-rubiniu intensa , cu un nas complex si expresiv cu note de cirese nege si prune uscate.Vin Roșu - Fetească Neagră - Demidulce
ALCOOL: 16,5% ACIDITATE: 5,83 (g/l) ZAHARURI REDUCĂTOARE: 25,87 (g/l) TREAPTĂ CALITATE: DOC-CMD Dealu Mare TEMPERATURĂ DE SERVIRE: 14-16 CUn vin gastronomic ce desavarseste gustul preparatelor din carne de vanat si al oricarui tip de carne rosie. Perfect de descoperit alaturi de varietati de branzeturi dure si semi-dure.
O companie perfecta deserturilor pe baza de nuci si ciocolata neagra.
Vin Roșu - Fetească Neagră - Demidulce
ALCOOL: 16,5% ACIDITATE: 5,83 (g/l) ZAHARURI REDUCĂTOARE: 25,87 (g/l) TREAPTĂ CALITATE: DOC-CMD Dealu Mare TEMPERATURĂ DE SERVIRE: 14-16 CUn vin gastronomic ce desavarseste gustul preparatelor din carne de vanat si al oricarui tip de carne rosie. Perfect de descoperit alaturi de varietati de branzeturi dure si semi-dure.
O companie perfecta deserturilor pe baza de nuci si ciocolata neagra.
Vin Roșu - Fetească Neagră - Sec
Fetească Neagră este unul dintre puținele soiuri dacice care sunt folosite în vinificația modernă a României. în timp a devenit simbolul vinurilor românești.Miros: arome specifice soiului de coacăze, cireșe și prune cu note finale de condimente și vanilie, datorate maturării în lemn de stejar și învechire la sticlăGust: bine pronunțat de prune și coacăzeCorpolență: corpolent si catifelat cu tanini fermiVin Rosu - Fetească Neagră - Sec
O Fetească Neagră ce poartă amprenta solului și a strugurelui din Dealu Mare, pe scurt, al terroirului specific acestei frumoase zone viticole. Un vin roșu rubiniu, catifelat, ce trebuie descoperit. Are un gust echilibrat, plăcut, tanini fini bine integrați. Se servește la 14 -16 ºC, alături de preparate din carne de vită sau porc, mezeluri și brânzeturi.Vin Rosu - Merlot - Sec
Un Merlot cu o corpolență ridicată, de un roșu rubiniu intens. Are un gust echilibrat, cu o textură fină, senzuală dar bărbătească. Se simt discret arome de ierburi, mure, cireșe negre și are un post gust specific acestui soi de struguri. Se servește la 15 -18 ºC, alături de preparate din carne de vită sau porc, mezeluri și brânzeturi. De recomandat să îl aerisiți 30 minute înainte de servire.Vin Rose - Merlot - Sec
Un partener rafinat al preparatelor pe bază de fructe de mare, pește și asociat perfect alături de sushi. Se servește bine răcit la 4-6 grade Celsius. Un Rose răcoritor, captivant prin culoare și aromele fructate, expresiv și echilibrat, cu o aciditate ce-i oferă o personalitate aparte, remarcandu-se in mod deosebit prin caracterul puternic ce merita descoperit.Vin Alb - Muscat Ottonel - Sec
Un vin sec cu o aroma suava de portocala , flori de salcam si un gust cu tenta de caise si lamaie. Acest vin se potriveste bine cu branzeturi maturate .
Vin Alb - Muscat Ottonel - Dulce
Vin alb cu o culoare galben pai, arome intense de flori, specifice soiului cu note predominante de petale de trandafir alb, piersică şi flori de tei. Gust fin, cu un echilibru perfect între zaharuri şi aciditate, note de caise şi pepene galben.Vin Rose - Cupaj - Demisec
Pentru a asigura păstrarea aromelor și prospețimii în timp, la sigilarea acestui vin a fost folosit pentru prima dată în România dopul de ultima generație Ardea Seal®, proiectat pentru limitarea și controlul strict al cantității de oxigen ce poate ajunge în sticlă după îmbuteliere.Miros: arome fine de zmeură, căpșuni și cireșe.Gust: proaspăt, echilibrat cu note expresive de cireșe albe și mure.Vin Alb - Șarbă - Demisec
Autentic din Vrancea, Șarba are o culoare galben pai cu un nas ce impresioneaza prin tenta de ananas si flori de camp. Acest vin se potriveste de minune cu pestele si branzeturi usoare. Un vin de excepție, caștigător al locului doi la Povești cu vinuri Românești pe regiunea Moldova.Acest soi, cules manual din podgoriile din Dealurile Vrancei pentru a-i păstra cât mai mult din autenticitate, are o culore galben-pai cu reflexii verzui. Nasul este delicat și parfumat, cu note de citrice, ananas, flori de câmp și iarbă proaspătă. Gustul este viu si răcoritor cu arome de lamâie, grepfut și soc. Acest vin se potrivește de minune cu salate, fructe de mare sau brânzeturi ușoare.Vin Alb - Șarbă - Sec
Șarba e un soi semi-aromat românesc omologat în 1972 la stațiunea de cercetare viticolă Odobești, obținut prin hibridarea liberă a soiului Tămâioasă Românească. La moment se cultivă doar în zona sudică a Moldovei.Miros: arome de piersic, citrice, trandafir alb, flori de tei şi note fine de busuioc pe fundal.Gust: proaspăt, complex şi bine echilibrat în care predomină notele de piersici, miere şi citrice.Produse filtrante
Categorie
- Vin Liniștit (23)
- Vin Spumant (10)
- Vin De Gheață (1)
- Vin Pelin (2)
- Vin Bag In Box (1)
Filtrează după preț
Soiuri
- Băbească Gri (1)
- Băbească Neagră (1)
- Chardonnay (1)
- Cupaj (4)
- Fetească Neagră (6)
- Merlot (2)
- Muscat Ottonel (2)
- Șarbă (2)
- Sauvignon Blanc (1)
Brand
- Domeniile Misevi (6)
- Domeniile Panciu (8)
- Gramofon (3)
- Serenum (6)