Vin Liniștit
Descoperiți eleganța și rafinamentul vinurilor noastre liniștite, o selecție ce surprinde esența autentică a soiurilor de struguri românești, cultivate cu măiestrie și atenție.

Acesta este un vin galben auriu deschis, cu câteva reflexe verzi. Acest vin are un buchet proaspăt și expresiv de flori de tei și măr verde. La palat, exprimă note vii de citrice și mineralitate blândă, cu bună persistență. Se servește rece la aproximativ 7°C, cu aperitive și aperitive.
Soiuri: Crâmpoșie
Alcool: 12.5%
Vinurile care formează acest cupaj sunt maturate separat timp de 15 luni în butoaie noi de stejar francez. Acesta este un vin rubin intens. Acest vin are un buchet puternic de coacăze negre proaspete și violete,
cu o notă de ciocolată. Gustul este generos plin, cu niște arome intense de fructe, cu o notă subtilă de cafea proaspătă măcinată. Taninurile catifelate și coapte prezintă un mare potențial de învechire. Se servește la aproximativ 18°C, cu țăruș de vită la grătar.
Soiuri: Fetească Neagră , Merlot , Negru de Drăgășani
Alcool: 14.5%
40% din acest vin a fost învechit în butoaie de stejar francez (90% noi) pentru 14 luni; restul a fost păstrat în rezervoare de oțel inoxidabil. Acest vin are o culoare rubinie intensă, închisă la culoare. Are un buchet puternic de coacaze negre proaspete, cu o nota de stejar prajit. La palat, există o profunzime minunată de fructe de cassis coapte, acoperite cu o notă subtilă de vanilie. Se servește la aproximativ 18°C, cu broșete de miel și legume
Soiuri: Cabernet Sauvignon
Alcool: 14%
Cel mai recent vin creat de Crama AVINCIS are o culoare violet intens intens. Are un buchet puternic de violete, cu aromă de cireșe negre și afine și o notă de condimente. Are un atac mătăsos la palat, cu o aromă intensă de cireșe și o notă subtilă de piper proaspăt. Se serveste la 17°C, cu carne fiarta incet in sos de vin.
Soiuri: Negru de Drăgășani
Alcool: 13.5%
Vinurile care formează acest cupaj sunt maturate separat timp de 15 luni în butoaie noi de stejar francez. Acesta este un vin rubin intens. Acest vin are un buchet puternic de coacăze negre proaspete și violete,
cu o notă de ciocolată. Gustul este generos plin, cu niște arome intense de fructe, cu o notă subtilă de cafea proaspătă măcinată. Taninurile catifelate și coapte prezintă un mare potențial de învechire. Se servește la aproximativ 18°C, cu țăruș de vită la grătar.
Soiuri: Fetească Neagră , Merlot , Negru de Drăgășani
Alcool: 14.5%
40% din acest vin a fost învechit în butoaie de stejar francez (90% noi) pentru 14 luni; restul a fost păstrat în rezervoare de oțel inoxidabil. Acest vin are o culoare rubinie intensă, închisă la culoare. Are un buchet puternic de coacaze negre proaspete, cu o nota de stejar prajit. La palat, există o profunzime minunată de fructe de cassis coapte, acoperite cu o notă subtilă de vanilie. Se servește la aproximativ 18°C, cu broșete de miel și legume
Soiuri: Cabernet Sauvignon
Alcool: 14%
Cel mai recent vin creat de Crama AVINCIS are o culoare violet intens intens. Are un buchet puternic de violete, cu aromă de cireșe negre și afine și o notă de condimente. Are un atac mătăsos la palat, cu o aromă intensă de cireșe și o notă subtilă de piper proaspăt. Se serveste la 17°C, cu carne fiarta incet in sos de vin.
Soiuri: Negru de Drăgășani
Alcool: 13.5%
50% a fost învechit în butoaie de stejar francez (50% noi) timp de 12 luni. După îmbuteliere, vinul a mai maturat încă 12 luni în pivnițele noastre înainte de lansare. Acest vin are o culoare rubinie intensă strălucitoare. Acest vin are un buchet elegant de fructe de căpșuni și cireșe și o notă de condiment. La gust, acest vin este mătăsos, cu o bună aciditate. Acest vin este generos si bine echilibrat, cu tanini frumos integrati. Se serveste foarte usor rece la aproximativ 16°C, cu carne rosie insotita de sos de ciuperci
Soiuri: Pinot Noir
Alcool: 14.5%
Este un roz somon foarte deschis, strălucitor. Buchetul prezintă note de căpșuni sălbatice și petale de trandafir. Gustul este apetisant, cu arome de cireșe proaspete și un final uscat crocant. Se servește bine răcit la aproximativ 7°C, ca aperitiv cu nibbles, aperitive, salate proaspete de sezon, avocado, cocktail de creveți, cartofi prăjiți sau la grătarele de vară.
Soiuri: Merlot, Cabernet Sauvignon
Alcool : 13%
Culoarea acestui vin este galben pai cu o tentă aurie. Are un buchet puternic si elegant, cu arome de mango, piersici, caise si miere. Gustul vinului este echilibrat, puternic aromat, dulce si armonios cu aciditate ridicata care sustine prospetimea vinului. Se servește rece, la aproximativ 10-12˚ C, cu aperitive, biscuiți și produse de patiserie sau ca digestiv rafinat în bună companie.
Soiuri: Tămâioasă Românească
Alcool: 12.5%
Feteasca Regală este unul dintre cele mai cunoscute și căutate soiuri de struguri de vin din România. Din acest soi se poate obține un vin corpolent, cu arome intense și cu un mare potențial de învechire. 50% din acest vin este fermentat şi maturat în baricuri de stejar franțuzesc timp de 8 luni, cu batonaj periodic. Culoarea acestui vin este auriu deschis strălucitor. Buchetul bogat şi complex al acestui vin se deschide către dulceaţa florilor albe şi a caiselor uscate cu o uşoară notă de vanilie. Gustul său este generos, rotund şi bine structurat, cu arome de piersică şi pară condimentată. A se servi rece, la 9˚C, alături de pui în sos de ciuperci sau orez cu trufe. Acompaniază foarte bine somonul la grătar şi toate tipurile de carne de pasăre.
Soiuri: Fetească Regală
Alcool: 13%
Soiuri: Crâmpoșie Selecționată
Alcool: 13%
În Drăgășani, încă se povestește că un prinț își vizita în timpul nopții aleasa inimii, dar o părăsea înainte ca soarele să răsară peste dealurile pline de viță de vie. Până când, într-o dimineață, prințul nu a mai auzit cântatul cocoșilor și razele soarelui l-au transformat în picături de rouă. Așa s-a născut legenda Domnului de Rouă. Este un vin delicat, de culoare galben–verzui deschis, cu un buchet de citrice cu note predominant fructate și ușor florale. Gustul său prezintă un echilibru perfect între aromele de măr verde, fructe exotice și aciditatea proaspătă.
A se servi rece, la aproximativ 7˚C, alături de paste proaspete cu creveți și sos de usturoi.
Soiuri: Muscat Ottonel , Tămâioasă Românească.
Alcool: 12.5%
n Drăgășani, încă se povestește că un prinț își vizita în timpul nopții aleasa inimii, dar o părăsea înainte ca soarele să răsară peste dealurile pline de viță de vie. Până când, într-o dimineață, prințul nu a mai auzit cântatul cocoșilor și razele soarelui l-au transformat în picături de rouă. Așa s-a născut legenda Domnului de Rouă. Este un vin de culoare roșu-rubiniu care dezvăluie un buchet de coacăze negre și mure. Gustul său intens de fructe de pădure are o structură rotundă și ușor de băut, cu aciditate proaspătă.
A se servi la o temperatură de 17˚C, alături de carne la grătar sau mâncare asiatică.
Soiuri: Fetească Neagră , Cabernet Sauvignon , Pinot Noir .
Alcool: 14%
În Drăgășani, încă se povestește că un prinț își vizita în timpul nopții aleasa inimii, dar o părăsea înainte ca soarele să răsară peste dealurile pline de viță de vie. Până când, într-o dimineață, prințul nu a mai auzit cântatul cocoșilor și razele soarelui l-au transformat în picături de rouă. Așa s-a născut legenda Domnului de Rouă. Este un vin de culoare roz-somon luminos. Buchetul său dezvăluie arome de căpșune și cireșe proaspete, cu aciditate înțepătoare și arome delicate.
A se servi rece, la 7˚ C, alături de brânză de capră, aperitive, salate de vară sau pește la grătar.
Soiuri: Pinot Noir
Alcool: 12%
Un cupaj de Feteasca Neagra, Cabernet Sauvignon și Merlot, al căror caracter și arome sapide subliniază o complexitate provocatoare. Servit la temperatura optimă de 14-16°C, Odor roșu reprezintă o invitație la a descoperi complexitatea și rafinamentul într-o sticlă de vin.
Soiuri: Fetească Neagră, Merlot, Cabernet Sauvignon
Alcool: 14.5%
Un cupaj de Feteasca Neagra, Merlot, Pinot Noir, Cabernet, al căror caracter și arome sapide subliniază o complexitate provocatoare. Servit la temperatura optimă de 10-12°C, Odor rose reprezintă o invitație la a descoperi complexitatea și rafinamentul într-o sticlă de vin.
Soiuri: Fetească Neagră, Merlot, Pinot Noir, Cabernet Sauvignon
Alcool: 13.5%
Un vin sec, un cupaj de Fetească Albă și Fetească Regală, al căror caracter și arome sapide subliniază o complexitate provocatoare.
Servit la temperatura optimă de 8-10°C, Odor reprezintă o invitație la a descoperi complexitatea și rafinamentul într-o sticlă de vin.
Soiuri: Fetească Albă , Fetească Regală
Alcool: 13.5%
Este maturat pe jumatate in butoaie noi si se exprima cu note florale si fructe negre. Coacaze negre si rosii zdrobite, dulceata de prune, dar si o nota de cedru sau mir. Oxigenarea in pahar scoate la iveala note de grafit. Nasul este proaspat, racoros, dar intens si complex. Gustul este mediu spre plin, cu o coloana solida de taninuri rotunde cu granulatie fina, sustinut de aciditatea vibranta a fructelor rosii si negre, cu un final lung.
Poate fi excelent acompaniat de preparate din vanat, fripturi la cuptor, sau de ce nu, o tochitura moldoveneasca. La desert, este perfect langa un cozonac. Se exprima cu note florale si fructe negre: coacaze zdrobite, dulceata de prune, dar si o nota de cedru. Mirosul este proaspat, racoros, dar intens si complex. Gustul este mediu spre plin, cu o coloana solida de taninuri rotunde, cu granulatie fina, sustinut de aciditatea vibranta a fructelor rosii si negre, cu un final lung. Poate acompania preparate din vanat, fripturi la cuptor sau tochitura moldoveneasca. La desert ar fi perfect langa un cozonac.
Temperatura optima de consum: 14-16*C
Soiuri: Fetească Neagră , Merlot , Cabernet sauvignon
Alcool: 14%
Aromele inițiale de iasomie și flori de câmp sunt completate de note citrice și piersici sălbatice. Postgustul este lung și vibrant, cu ușoare atingeri vanilate. Cele trei tipuri de fetească regală se îmbină armonios cu feteasca albă macerată pelicular 24 ore la o temperatură de 5° C, urmată de 28 de zile de fermentație la 12° C și 5 luni batonaj.
Un vin potrivit pentru preparate pe bază de sosuri albe, grătare ușoare sau chiar legume.
Soiuri: Fetească Albă , Fetească Regală
Alcool: 13.5%
fructat. Strugurii sunt atent selecționați, culeși manual și fermentați separat în tanc, la temperatură controlat-joasă, pentru a prezerva aromele de fructe de vară proaspete și aciditatea apetisantă.
Terroir-ul si măiestria din Dealu Mare întalnesc personalitatea puternicș a unui învingator, Ilie Năstase. Rezultatul constă într-un vin cu caracter expresiv, destinat campionilor.
Soiuri: Merlot , Cabernet Sauvignon , Fetească Neagă
Alcool: 14%
Crama deMatei Patima Cabernet Sauvignon Single Vineyard provine de pe Dealul Zorilor, dintr-o parcelă orientată N-NE, cu viță de vie de 40-50 de ani și producție de 3000 kg/ha. Strugurii sunt culeși manual, iar vinul fermentează malolactic în butoaie de stejar francez, românesc și italian timp de 18 luni.
De culoare rubiniu-granat, încântă cu arome de prune, cireșe, afine și note de piper, scorțișoară și anason. Gustul, cu o ușoară notă vegetală, are un postgust persistent de fructe supra-coapte.
Se recomandă oxigenarea 2 ore înainte, la 16-18°C, în pahare balon. Perfect pentru steak-uri sau trufe de ciocolată belgiană, acest Cabernet oferă o experiență rafinată și memorabilă.
Soiuri : Cabernet Savignon
Alcool: 14.5%
Patima Fetească Neagră 2020 este un vin roșu sec emblematic pentru România, originar din renumita regiune viticolă Dealul Mare. Acest vin se remarcă prin caracterul său intens și complex, provenind dintr-o mică parcelă de pe Dealul Dumbala Zorești, cu o producție limitată, ce subliniază tradiția viticolă locală.
Ideal de servit la o temperatură de 14-16 °C, Patima Fetească Neagră se potrivește perfect cu preparate din carne de vită, mâncăruri tradiționale românești din carne de miel și porc, legume la grătar, brânzeturi mature și deserturi cu ciocolată neagră sau papanași cu topping de vișine. După o maturare atentă în butoaie de stejar timp de un an și jumătate, urmată de o odihnă de doi ani în sticlă, acest vin are un potențial remarcabil de învechire, putând fi păstrat cu ușurință peste 10 ani pentru a fi savurat la apogeul evoluției sale.
Soiuri : Fatească Neagră
Alcool : 14.5%
Soiuri: Merlot
Alcool: 14%
Soiuri: Fetească Regală
Alcool: 13.5%
Prince Matei, un vin de terroir prin excelență, își are rădăcinile pe terasele și platourile austere a două dealuri: Teganeanu și Zorilor. Viile vechi de peste 40 de ani, argila, pietrișul și calcarul creează personalitatea complexă, intensitatea și finețea acestui vin. Istoria lui de peste 20 de ani ne permite să apreciem cu încredere evoluția sa în timp. Chiar dacă vinul se exprimă puternic după o simplă aerare în pahar, recomandăm o decantare de 20-30 de minute pentru o experiență superioară
Soiuri: Merlot
Alcool: 14.7%
Strugurii au fost culeși manual și selecționați atent din cele mai bune parcele.
După macerarea timp de 15-20 zile, a urmat fermentația alcoolică controlată constant și menținută la 27-28 °C. După fermentația malolactică, a armat maturarea în baric de stejar timp de 12 luni.
Soiuri: Cabernet Sauvignon, Merlot, Feteasca Neagra
Alcool: 14.5%
Soiuri: Merlot , Cabernet Sauvignon
Alcool: 13.5%
Soiuri: Syrah , Cabernet Sauvignon
Alcool: 12%
Soiuri: Sauvignon Blanc
Alcool: 12%
Produse filtrante
Categorie
- Vin Liniștit (739)
- Vin Spumant (45)
- Vin De Gheață (0)
- Vin Pelin (5)
- Vin Bag In Box (57)



































