Vin Liniștit
Descoperiți eleganța și rafinamentul vinurilor noastre liniștite, o selecție ce surprinde esența autentică a soiurilor de struguri românești, cultivate cu măiestrie și atenție.

Obtinut dintr-un amestec de cateva varietati de Calvados din regiunea Pays d’Auge, si maturat minimum 6 ani, Boulard XO Calvados se remarca printr-o aroma complexa de migdale prajite si mere bine coapte, echilibrata de note subtile si elegante de stejar si un finish picant, condimentat si persistent.
Ideal pentru a fi consumat la finalul unei mese.
Alcool : 40%
Parte a colectiei exclusive “12 Butoaie”, aceasta editie limitata de Calvados Boulard XO Double Barrel Finish este un amestec de bauturi spirtoase de cidru care a fost invechit cu meticulozitate timp de cativa ani in butoaie de stejar francez, inainte de a trece printr-un proces unic de dublu finisare. Timp de 12 saptamani, spirtul este invechit in butoaie folosite anterior pentru Bourbon si whisky-ul american de secara, rezultand un profil de aroma cu adevarat exceptional.
Vizual, Boulard XO Double Barrel Cask Finish are o nuanta de chihlimbar stralucitoare care capteaza lumina frumos. Nasul este la fel de imbietor, cu arome seducatoare de alune, placinta cu mere si vanilie care te invita pentru o privire mai atenta.
In ceea ce priveste palatul, Finisajul Double Barrel Cask este elegant si complex. La prima inghititura, veti fi intampinati cu note de mar fiert, tutun blond, fructe uscate si cereale. Interactiunea aromelor este cu adevarat remarcabila, fiecare element reunindu-se intr-o armonie perfecta.
Si tocmai cand credeai ca nu se poate mai bine, Double Barrel Cask Finish ofera o lungime exceptionala de finisare care persista pe limba mult dupa ce ultima picatura a fost savurata.
Alcool : 43%
Cu o culoare rubinie placuta si un corp mediu te întâmpină cu un melanj de condimente și arome intense de vișine coapte, coacăze și mure, însoțite de nuanțe subtile de ciocolată, vanilie și condimente vegetale.Gustul plin și echilibrat dezvăluie taninuri fine cu o aciditate bine integrată, oferă o experiență armonioasă si un gust lung. Ideal pentru platouri de salamuri , paste cu sos rosu sau friptura la cuptor.
Soiuri: Merlot, Feteasca Neagra
Alcool: 14%
Cu un aspect cristalin, o culoare galben pai cu reflexe verzui acest vin ne atenționează ca este un vin tanar cu aciditate susținuta si note florale si fructate si ca este perfect pentru perioada calda a anului.Ne întâmpina cu fragranta de flori albe de câmp ,mandarine, caise, nectarine si o impresie de miere de albine. Proaspăt, cu aciditate plăcută regăsim in gust notele citrice si cele ale piersicii dar parca cu un adaos de ierburi mediteraneene. Post gust mediu si un bun echilibru.Recomandat la platouri de peste, brânzeturi proaspete, salate si de nu la un șuberec cu brânza.
Soiuri: Chardonnay , Feteasca Regala
Alcool: 13.5%
Un vin cu o culoare placuta care ne duce cu gandul la pielita unei piersici in parg.Reintalnim in miros acea piersica insotita de cirese de mai si arome delicate de flori de iris. Nu este in vin intens aromat ci dimportiva fin si elegant.Palatinul este suplu si acid cu o usoara nota tonică de coaja de portocala si o remanenta medie. Ideal pentru salate, fructe de mare si deserturi pe baza de fructe.
Soiuri: Syrah
Alcool: 13%
Montifaud XO Silver este un cognac invechit timp de peste 20 de ani in cele mai bune butoaie de stejar rosu Limousin, iar ulterior este transferat in alte butoaie vechi si se remarca prin culoare aurie cu nuante de chihlimbar si un gust complex si elegant cu arome de caise, prune, condimente, tutun, cedru si cardamon.
Alcool : 40%
Acest cognac Extra Old, a fost invechit cel putin 6 ani in conformitate cu legislatia franceza, insa cei de la Montifaud sunt renumiti pentru maturarea cu mult peste perioada necesara. Dupa distilarea artizanala, bautura este maturata in butoaie din lemn de stejar rosu Limousin, iar ulterior este transferat in butoaie vechi de stejar francez in pivnite, unde profita la maximum de un mediu uscat si racoros pentru a crea un cognac Majestic XO. Se evidentiaza prin culoarea aurie-stralucitoare cu nuante de chihlimbar, prin buchetul aromatic delicat, elegant si floralsi prin gustul deosebit cu note de fructe uscate, fructe tropicale, strugui, vin dulce, vanilie si lemn de stejar.
Alcool : 40%
Pierre Vallet XXO este un coniac unic din seria „Pierre Vallet”, iar vinurile sunt distilate lent cu multa „drojdie” (depozit), acest lucru se realizeaza pentru o rotunjime placuta si o concentratie aromatica de note florale. Acest prim XXO de la Chateau Montifaud ofera arome de vanilie, prune, lemn dulce si prune confiate. Este un cognac elegant, cu un gust plin de finete, moale si delicat, cu un rancio predominant si un finish lung. Acestea sunt caracteristici care apartin unui cognac care a fost lasat sa se matureze foarte mult timp.
Alcool : 40%
Distilatul este maturat in butoaie de stejar francez Limousin, iar cognacul Pierre Vallet se deosebeste de propriul cognac Montifaud, deoarece pentru acesta se folosesc si struguri din Grande Champagne si dezvaluie o aroma cu note de flori de tei, vanilie, fructe uscate si prune. Gustul este unic și complex, cu note de prune uscate, vanilie, trandafiri, iar finish-ul este încălzitor și catifelat.
Alcool : 40%
Marpione, un nume care nu este deloc usual, pentru un vin cu un caracter puternic si decisiv, gata sa seduca prin aroma sa intensa si notele sale picante. Un vin organic cu o culoare rubinie profundă, cu nuanțe de mure, maturat 2ani in butoaie mari si 4 luni in baricuri, cu o aromă puternică și un gust cu caracter deosebit, cu note de fructe supracoapte si condimente picante și lemn dulce pe final. Ideal cu preparate din carne rosie si branzeturi imbatranite.
Soiuri : Primitivo
Alcool : 14.5%
Vinurile din gama Prestige sunt vinuri organice, maturate in baricuri, cu un caracter rafinat, un buchet proaspat si delicat si note florale dulci. Herba Bianco este un cupaj din Verdeca si Chardonnay, primul maturat in tancuri de inox, iar al doilea in baricuri, cu o culoare galben pal cu tente verzui, cu nouă arome evocatoare și arome de note erbacee, tipice Murgiei apuliene. Gustul bine conturat si plin, cu aciditate placuta si post gust intens, il recomanda alaturi de preparate din peste.
Soiuri : Verdeca , Chardonnay
Alcool : 13%
Up-Passione face parte din categoria de vinuri organice obtinute din struguri uscati recoltati tarziu(metoda appassimento), cu note delicate si armonioase, ale caror arome implica si mangaie simturile, pentru momente de rasfat si relaxare. Un blend obtinut din Primitivo si Nero di Troia, cu o culoare roșu granat cu reflexii violete, un buchet delicat, cu arome de gem de fructe roșii, note picante și vanilie, cu un gust corpolent, moale, cu note de fructe passito si un post gust intens si persistent, cu accente de ciocolata si prune uscate. Recomandat alaturi de rulouri de carne prajita sau in sos.
Soiuri : Primitivo , Nero di Troia
Alcool : 14.5%
Johe face parte din categoria de vinuri obtinute din struguri uscati recoltati tarziu(metoda appassimento), cu note delicate si armonioase, ale caror arome implica si mangaie simturile, pentru momente de rasfat si relaxare. Un blend obtinut din 50% Primitivo si 50% Aleatico, cu o culoare roșu rubiniu cu nuanțe de granat. Este caracterizat de un buchet parfumat cu arome de cireșe negre, frunze de dafin și tutun, pe fond de vanilie, un gust cald și generos, cu note de fructe și lemn dulce si un post gust generos cu note dulci, ceea ce-l recomanda alaturi de paste si branzeturi proaspete.
Soiuri : Primitivo , Aleatico
Alcool : 13%
Vinurile din gama Prestige sunt vinuri organice, maturate in baricuri, cu un caracter rafinat, un buchet proaspat si delicat si note florale dulci. Morso Rosa (Muscatura roz) este un vin obtinut din struguri de soi Susumaniello, cu maturare in baricuri de stejar francez timp de 3luni, cu o culoare cu o roz aprins cu tente aramii. Buchetul complex dezvaluie note de fructe de padure cu indicii de rodie și o aromă echilibrată și armonioasă. Gustul echilibrat si armonios il recomanda alaturi de preparate din peste, fructe de mare si branzeturi moi.
Soiuri : Susumaniello
Alcool : 13%
Vinurile din gama Prestige sunt vinuri organice, maturate in baricuri, cu un caracter rafinat, un buchet proaspat si delicat si note florale dulci. Morso Rosso (Muscatura rosie) este un vin obtinut din struguri de soi Susumaniello cu 30% maturare in baricuri de stejar francez, cu o culoare rosu granat, cu arome intense cu note florale, cu nuanțe de cireșe, violete și măsline negre. Gustul este somptuos și plin, cu aciditate marcantă și taninuri rafinate. Un companion desavarsit pentru preparatele din carne.
Soiuri : Susumaniello
Alcool : 14.5%
Inspirata de placile tipice apuliene, gama Maioliche de la Tenuta Viglione completeza linia de vinuri organice, cu un echilibru perfect intre traditie si modernitate. 100% organic, Nero di Troia are o culoare rosu rubiniu cu evolutie spre rosu granat, arome bogate si intense cu note florale intense, cu nuanțe de cireșe, violete și măsline negre. Gustul este somptuos și decisiv, cu aciditate marcată, taninuri rafinate si o sapiditate implinitoare, frumos invaluite in note fine de condimente usor picante. Un vin versatil, bun companion pentru preparatele din carne si branzeturi.
Soiuri : Nero di Troia
Alcool : 13%
Inspirata de placile tipice apuliene, gama Maioliche de la Tenuta Viglione completeza linia de vinuri organice, cu un echilibru perfect intre traditie si modernitate. 100% organic, Negroamaro are o culoare rubinie deschisă, cu reflexii violete. Buchetul dezvaluie o aromă intensă și complexă de fructe roșii, fructe de pădure. Un vin corpolent, cu un gust sec si echilibrat, cu o aciditate fina si taninuri moi si cu un post gust persistent, recomandat alaturi de preparate din carne rosie si branzeturi.
Soiuri : Negroamaro
Alcool : 13%
Inspirata de placile tipice apuliene, gama Maioliche de la Tenuta Viglione completeza linia de vinuri organice, cu un echilibru perfect intre traditie si modernitate. 100% organic, Primitivo are o culoare rubinie deschisă, cu reflexii violete, o aromă proaspătă și intensă de cireșe și prune, împreună cu note de fructe sălbatice. Un primitivo cu un gust curat, rotund si cald si cu taninuri moi, recomandat langa carne rosie, de vita sau vanat.
Soiuri : Primitivo
Alcool : 13%
Inspirata de placile tipice apuliene, gama Maioliche de la Tenuta Viglione completeza linia de vinuri organice, cu un echilibru perfect intre traditie si modernitate. 100% organic, Rosato este un rose din soiul Primitivo, cu o culoare roz cireș strălucitor, cu reflexii de corali. Aromatic dezvaluie tonuri de trandafir și magnolie, o nota caldă și învăluitoare ce este echilibrată de prospețime și mineralitate. Recomandat in asociere cu preparatele din peste, fructe de mare.
Soiuri : Primitivo
Alcool : 13%
Inspirata de placile tipice apuliene, gama Maioliche de la Tenuta Viglione completeza linia de vinuri organice, cu un echilibru perfect intre traditie si modernitate. 100% organic, Falanghina, soi cu origine italiana are o culoare galben pai, cu straluciri aurii. Aromatic, dezvaluie indicii de vanilie, miere de salcâm, gutui și citrice. Vinul are o structură frumoasă și un echilibru corect între moliciune și gustul proaspăt-savuros, ce-l recomanda alaturi de preparate din peste si branzeturi moi. Este importat în România de Crama Antonia.
Soiuri : Falanghina
Alcool : 13%
Inspirata de placile tipice apuliene, gama Maioliche de la Tenuta Viglione completeza linia de vinuri organice, cu un echilibru perfect intre traditie si modernitate. 100% organic, Fiano, soi cu origine italiana are o culoare galben pai, cu straluciri aurii. Aromatic dezvaluie note de flori albe cu indicii de măr verde și lichee. Cu un gust revigorant și savuros, este ideal in asociere cu preparate din peste si branzeturi moi.
Soiuri : Fiano
Alcool : 13%
Inspirata de placile tipice apuliene, gama Maioliche de la Tenuta Viglione completeza linia de vinuri organice, cu un echilibru perfect intre traditie si modernitate. 100% organic, Verdeca, soi cu origine italiana are o luminozitate stralucitoare, cu nuante de galben-pai cu tente auriu, arome intense cu indicii de ierburi aromatice spontane și note de citrice și piersici care se amestecă pe cerul gurii cu confirmări senzoriale. Un vin proaspat cu o mineralitate buna, potrivit alaturi de preparate din peste si carne alba.
Soiuri : Verdeca
Alcool : 13%
4.07 este un vin spumant de culoare galben-pai strălucitor, obținut din soiurile Bronner și Souvignier Gris, recoltate manual de pe versanții Montello la altitudinea de 110 m. Se remarcă prin buchetul intens de fructe exotice, flori parfumate și mosc alb, iar gustul său delicat este susținut de o structură excelentă și o persistență elegantă.
Recomandări gastronomice: ideal ca aperitiv, dar și alături de preparate din pește, fructe de mare sau brânzeturi fine.
Soiuri: Bronner, Souvignier Gris.
Alcool: 12.5%
Prosecco Rosé este un vin spumant obținut dintr-un amestec de struguri Glera și Pinot Noir vinificați în roșu, produs prin metoda Millesimato Charmat. Se remarcă prin culoarea delicată roz provensală, perlaj fin și persistent, cu un nas floral și fructat. Gustul este proaspăt și elegant, cu note fructate care revin plăcut în final.
Recomandări gastronomice: ideal ca aperitiv, dar și alături de aperitive ușoare, preparate din pește și brânzeturi.
Soiuri: Glera, Pinot Noir.
Alcool: 11%
Cognac De Luze VSOP Fine Champagne este un amestec excepțional de eaux-de-vie de la Grande și Petite Champagne, cele două cele mai bune terroirs din regiunea Cognac, al cărui amestec se numește Fine Champagne. Vinul este distilat nefiltrat, cu drojdii în distileria, folosind metoda unică a familiei Boinaud, dând un finisaj excepțional coniacului. Cu o culoare aurie, inchisa, dezvaluie arome florale, cu note de petale de trandafir de vară, arome fructate, cu note de prune, fructe confiate, prăjituri cu fructe, dar si arome picante, cu note de vanilie si ciocolata. Gustul este moale, cu o rotunjime remarcabilă, iar finish-ul este perfect echilibrat, cu o lungime surprinzătoare.
Distilat din vin alb (soiurile Ugni Blanc si Baco) provenit din regiunile franceze Bas Armagnac si Tenareze, Janneau Napoleon este un armagnac parfumat cu note afumate, prune si vanilie, caracterizat de un gust catifelat, bine echilibrat si fructat. Finalul este lung, persistent si condimentat.
Grand Empereur este un brandy maturat în butoaie din lemn de stejar minim 7 ani, ce impresionează prin calitatea distilatelor sale încărcate de istorie și o eleganță rară ce va încânta simțurile de la prima degustare. Gustul este catifelat cu arome de vanilie, lemn de stejar, prune, smochine și condimente moi. Prezinta o culoare chihlimbarie cu reflexii aurii si un nas cu note florale, picante si tonuri dulci specifice soiului Muscat.
Dobbe XO Extra (Extra Old) este un cognac premium maturat minim 12 ani in butoaie din lemn de stejar atent selectionate, produs in special pentru cunoscatori si colectionari. Prezinta o culoare stralucitoare de mahon si este imbuteliat intr-o sticla sofisticata si impunatoare. Dobbe XO Extra surprinde simturile prin arome delicate de iasomie si portocale confiate combinate armonios cu note subtile de briose coapte. Finisajul lung este bine echilibrat si poate dura pana la 15 minute pe palat. Acest cognac neted si catifelat acompaniaza de minune un desert cu ciocolata sau tartele cu fructe.
Dobbe VSOP (Very Special Old Pale) este un cognac frantuzesc prestigios maturat in butoaie din lemn de stejar minim 7 ani de unde imprumuta note intense florale si atingeri delicate fructate de caise si vanilie. Este un cognac delicat si complex cu un finisaj bine echilibrat ce ofera o senzatie placuta si calda timp de cateva minute. Datorita finisajului dulce si lung, acest cognac gastronomic este placut la gust ca aperitiv cu sau fara gheata.
Dobbe VSOP (Very Special Old Pale) este un cognac frantuzesc prestigios maturat in butoaie din lemn de stejar minim 7 ani de unde imprumuta note intense florale si atingeri delicate fructate de caise si vanilie. Este un cognac delicat si complex cu un finisaj bine echilibrat ce ofera o senzatie placuta si calda timp de cateva minute. Datorita finisajului dulce si lung, acest cognac gastronomic este placut la gust ca aperitiv cu sau fara gheata.
Dobbe V.S. (Very Special) este un cognac maturat minim trei ani in butoaie din lemn de stejar de unde imprumuta arome fructate si note placute de lemn, vanilie, alune si smochine uscate insotite de arome de ceai. Finisajul este lung si intens.
Vin spumant obținut prin fermentație naturală, presare moale și refermentare în autoclavă, de culoare galben-pai cu reflexe verzui. Se remarcă prin aromele florale și fructate plăcute, având un gust plin, ușor dulce și armonios, perfect pentru a adăuga prospețime oricărei ocazii.
Recomandări gastronomice: ideal ca aperitiv, dar și alături de preparate ușoare și pește.
Soiuri: Glera.
Alcool: 11%
FINE VS este un Calvados proaspăt și fructat. Spre deosebire de altele, se face dintr-o singură distilare continuă în alambicuri de cupru pentru a concentra aromele de mere. Acestea sunt apoi accentuate prin amestecarea celor mai fructuoase cuvées și îmbătrânirea lor în butoaie din stejar vechi de un secol. Cu o culoare galben auriu, dezvolta in nas arome de măr proaspăt, dulce, suc de mere, cidru dulce, iar in gust note de măr verde, zahăr de mere, vanilie. Finish-ul vine cu indicii de mar proaspat presat.
Încă realizat la Londra, pentru rețeta originală a fondatorului James Burrough, din 9 plante botanice, cu ienupăr îndrăzneț, portocale de Seville și coaja de lămâie, Desmond Payne – cel mai experimentat maestru distilator din lume – supraveghează crearea unui gin îndrăzneț și distinct care stabilește standardul pentru London Dry Gins și revendică titlul de cel mai premiat gin din lume. Un mix elegant, dominat de arome de coajă de portocală, violete de Parma, migdale, lemn dulce şi coriandru, cu note proaspete de citrice şi ienupăr, completat de arome condimentate. Finish-ul este lung, cu accente de coajă de lămâie.
Cognac Naulin XO este o expresie nobilă a rafinamentului francez, maturat minimum 10 ani în butoaie de stejar Limousin și creat din eaux-de-vie distilate exclusiv din struguri Ugni Blanc din Petite și Grande Champagne. Se remarcă prin note delicate florale și fructate, completate de accente de condimente, ghimbir și scorțișoară. Gustul debutează intens și fructat, evoluând spre arome de fructe negre de pădure, cu un finish complex și elegant. Culoarea sa chihlimbar cu reflexii rubinii confirmă profunzimea și maturitatea acestui XO de prestigiu.
Recomandări gastronomice: ideal de savurat simplu, ca digestiv, sau alături de ciocolată neagră, trabucuri fine ori deserturi sofisticate.
Alcool: 40%
Cognac Naulin VSOP este o expresie echilibrată a tradiției și rafinamentului, maturată minimum 4 ani în butoaie de stejar Limousin. Se distinge printr-o paletă aromatică bogată, cu note florale de floare de portocal, accente fructate de gem de prune și tonuri condimentate de ciocolată și lemn dulce. Gustul său delicat amintește de o plăcintă cu prune, iar finish-ul este neted și armonios. Culoarea chihlimbar auriu reflectă eleganța și maturitatea acestui cognac.
Recomandări gastronomice: se savurează excelent simplu, cu gheață sau alături de deserturi pe bază de fructe ori ciocolată.
Alcool: 40%
Produse filtrante
Categorie
- Vin Liniștit (734)
- Vin Spumant (45)
- Vin De Gheață (0)
- Vin Pelin (0)
- Vin Bag In Box (57)



































