Vin Liniștit
Descoperiți eleganța și rafinamentul vinurilor noastre liniștite, o selecție ce surprinde esența autentică a soiurilor de struguri românești, cultivate cu măiestrie și atenție.

Vin de o culoare roşu rubinie cu arome specifice soiului de coacăze, cireşe şi prune cu note finale de condimente. Corpolent şi catifelat cu tanini fermi şi gust bine pronunţat de prune şi coacăze. Postgust plăcut, cu note de condimente şi lemn de stejar.
Recomandări Gastronomice: Jambon cu roşii cherry, ceafă de porc cu cartofi la gătar, friptură de miel, sarmale, brânzeturi dure maturate.
Soiuri: Feteasca Neagra
Alcool: 14 %
Vin alb de culoare galben pai cu nuanţe verzui. Olfactiv persistă aromele de flori albe completate cu uşoare nuanţe de portocală. Gust plin, echilibrat şi catifelat cu note de piersic, caise, pomelo şi grapefruit. Post-gust persistent, plăcut în care se păstrează notele de citrice.
Recomandări Gastronomice: Ficăţei soté cu ceapă roşie, file de şalău meunier, şniţel de porc sau vită, preparate culinare asiatice cu sos dulce acrişor.
Soiuri: Feteasca Regala , Muscat Ottonel
Alcool: 12.5%
Casa Panciu Fetească Regală este un vin alb demisec cu o culoare galben pai cu nuanţe verzui. In arome avem citrice, caise şi piersică care îi dezvoltă prospeţimea. Gust reconfortant datorită acidităţii specifice soiului, cu note de mere verzi şi caise, echilibrat de senzaţiile dulci.
Recomandări Gastronomice: Pui la rotisor, peşte la grătar, paste cu sosuri cremoase şi fructe de mare.
Frizzante Alb Casa Panciu, este un vin petiant, răcoritor si plăcut, în care regăsim aromele tipice ale soiului Fetească Regală: caise, piersică, mere verzi şi citrice. Gust revigorant, cu note de mere verzi şi caise, excelent pentru zilele călduroase de vara.
Recomandări Gastronomice: Salate uşoare cu fructe de mare, peşte la grătar sau deserturi pe bază de fructe.
Un spumant produs după metoda Charmat, care mai e cunoscută ca metoda italiană Prosseco, din Babeasca Neagra 100%.
Soiuri: Babeasca Neagra
Alcool: 11.5%
Strugurii nobili româneşti de Fetească Regală, în simbioză cu soiul de struguri aromaţi Muscat Ottonel, dau naştere unui spumant demisec, aromatic şi floral, cu perlaj armonios, cu note fine de grapefruit şi pomelo. Gust proapăt, accentuat de efervescenţa fină cu note de persice şi citrice.
Recomandări Gastronomice: Salate cu fructe de mare şi sos Caesar, somon la grătar, preparate culinare în stil oriental, deserturi pe bază de Mascarpone.
Soiuri : Fetească Regală , Muscat Ottonel
Alcool: 12.5%
Un spumant roşu cu personalitate, demisec, elegant şi rafinat, cu o culoare intensă şi luminoasă de roşu rubiniu, completată de un perlaj fin. Dezvoltă un buchet ce conturează arome marcante de fructe de pădure roşii şi nuanţe subtile de căpşuni, cireşe şi prune uscate. Fin şi distins, proaspăt, vioi, prezintă un gust catifelat cu urme suave şi agreabile de tanin, fiind uşor astringent, datorită acidităţii ridicate specifice zonei din care provine. În post-gust persistă nuanţe aromate ale fructelor de pădure roşii.
Recomandări Gastronomice: Mezeluri mediteraneene (proscitto, salami ş.a.), cârnăcior la grătar cu sos barbecue, pizza, burger cu antricot de vită, raţă de Pekin. Poate fi asociat şi cu tarte cu piersici sau nectarine.
Soiuri : Băbească Neagră
Alcool : 12.3%
Fermentarea la sticlă şi maturarea tip de minim 23 luni pe drojdie ne aduc în pahare o culoare galben pai verzuie cu arome de flori albe de câmp, coajă de pâine proaspătă, citrice şi discrete note minerale. În gustul complex, proaspăt şi echilibrat regăsim un mix de nuanţe de mere verzi, pere asiatice, pomelo şi nuci prăjite. Postgust catifelat cu note untoase de mascarpone pe fundal.
Recomandări Gastronomice: Spumantul Blanc de Blancs vine ca o asociere perfectă pentru cele mai sofisticate farfurii din categoria fine dining care au la bază produsele de mare ca stridiile, caviarul auriu de cegă, caşcavaluri cremoase Brie şi Brillat Savarin. Completare ideală pentru specialităţi rafinate ca homarul sau sushi nigiri cu ton.
Soiuri : Chardonnay
Alcool : 12.5%
Spumant produs după metoda clasică cu fermentare şi maturare la sticlă minim 18 luni. Are o culoare galben-pai care ne rasfaţă cu un perlaj elegant şi persistent combinat cu un tablou olfactiv atrăgător şi complex. Arome de flori de câmp, miere, lime, mere verzi, pere Williams şi note delicate de pâine prăjită. Gust plin, proaspăt şi echilibrat, cu un fond pătruns de mineralitate.
Recomandări Gastronomice: Bruschete cu icre de ştiucă, batog, şalău la grătar, paste cu fructe de mare şi sos alb.
Soiuri : Fetească Regală , Fetească Albă
Alcool : 12%
Prin alegerea cu deosebită atenţie a compoziţiei cupajului de vin s-a reuşit păstrarea rafinamentului spumantelor în stilul vestitului călugăr Dom Perignon. Culoarea galben pai este înnobilată de efervescenţa perfectă şi de aromele de cozonac care evoluează treptat în arome de fructe uscate şi miere. Gustul complex de smochine, caise uscate, nuci prăjite şi uşoare note de citrice e prelungit de un postgust persistent şi plăcut, care ne readuce aminte de produsele de patiserie fină franţuzească.
Recomandări Gastronomice:
Prin asocierea spumantului Cuvee Prestige Domeniile Panciu cu specialităţi din crab, somon afumat, caviar de sturioni, crevete de apă dulce şi foie gras putem descoperi noi experienţe gastronomice superbe. Perfect doar pentru cele mai speciale evenimente alături de cei dragi.
Soiuri : Chardonnay , Fetească Regală , Pinot Noir
Alcool : 12.5%
Panciu Riserva Băbească Neagră e un vin cu o culoare roşie intensă, datorită folosirii procedeului tehnologic „saignée”. Dezvoltă arome de fructe roşii în care predomină cele de afine, rodie, cireşe negre şi vişine. Gust elegant cu o aciditate care accentuează notele de fructe roşii prezente în aromă, completate de notele de vanilie şi ciocolată neagră.
Recomandări Gastronomice :
Asocierea perfectă pentru preparate culinare pe bază de carne de curcan şi raţă, lasagna Bolognese, brânzeturi cu arome intense tip Roquefort.
Soiuri: Babeasca Neagra
Alcool: 14.4%
Vin cu o culoare roşie rubinie cu arome specifice soiului de coacăze, cireşe şi prune cu note finale de condimente şi vanilie, datorate maturării în lemn de stejar şi învechire la sticlă. Corpolent şi catifelat cu tanini fermi şi gust bine pronunţat de prune şi coacăze. Postgust lung şi condimentat.
Recomandări Gastronomice:
Ideal pentru asocierea cu preparate tradiţionale româneşti pe bază de carne, brânzeturi mature tip Parmigiano Reggiano.
Soiuri: Feteasca Neagra
Alcool: 13.5%
Vin alb cu o culoare galben pai, arome intense de flori, specifice soiului cu note predominante de petale de trandafir alb, piersică şi flori de tei. Gust fin, cu un echilibru perfect între zaharuri şi aciditate, note de caise şi pepene galben.
Recomandări Gastronomice: Foie gras cu sos de portocală, ştrudel cu mere şi scorţişoară, cheesecake cu sos de vanilie, crème brûlée.
Soiuri: Muscat Ottonel
Alcool: 12.5%
Acest vin spumant obținut prin metoda Charmat din struguri cultivați pe dealurile din Asolo concentrează toată prospețimea și mineralitatea specifică zonei. Se distinge printr-un buchet fructat și un gust intens, armonios, completat de o spumă densă și cremoasă. Culoarea sa galben-pal cu reflexe verzui reflectă eleganța și finețea acestui spumant autentic.
Recomandări gastronomice: aperitiv, preparate din pește, fructe de mare, brânzeturi fine.
Soiuri: Glera.
Alcool: 11%
Acest vin spumant obținut prin metoda Charmat exprimă autenticitatea și rafinamentul zonei Asolo Prosecco DOCG. Se remarcă printr-un buchet intens, fructat și persistent, cu note florale ce amintesc de măr și salcâm, iar culoarea sa galben-pal evidențiază prospețimea și eleganța caracteristice.
Recomandări gastronomice: aperitiv, preparate din pește, fructe de mare, legume la grătar.
Soiuri: Glera.
Alcool: 11%
Montelliana Asolo Prosecco Superiore Docg Millesimato este un asamblaj provenit din recolte atent selectionate si o vinificatie precisa din care se obtine un vin stralucitor care prin finetea si prospetimea sa uimeste intr-un mod placut. Prezinta o culoare galben-pai cu sclipiri verzui si o aroma fructata, dulce si savuroasa. Reprezinta o alegere ideala pentru un aperitiv iar temperatura ideala de servire este intre 8-10°C.
Recomandări gastronomice: aperitiv, brânzeturi fine, pește, fructe de mare.
Soiuri: Glera.
Alcool: 11%
Acest vin spumant din zona Montello Asolo, obținut din struguri selectați și culeși manual, reflectă caracterul terroir-ului bogat în rocă sedimentară prin prospețime, mineralitate și un buchet fructat cu note ușor dulci și plăcute, completate de o culoare galben-pai și bule fine, catifelate.
Recomandări gastronomice: aperitiv, preparate ușoare, pește, carne albă.
Soiuri: Glera.
Alcool: 11%
Acest vin spumant obținut prin metoda Charmat surprinde prin buchetul intens și fructat, cu o aromă dulce, echilibrată și o aciditate plăcută, completate de o spumă cremoasă și persistentă, având o culoare galben-pai ce îi subliniază prospețimea.
Recomandări gastronomice: deserturi, biscuiți, prăjituri fine.
Soiuri: Glera.
Alcool: 11%
Vin spumant obtinut dupa metoda de fermentatie naturala Charmat. Se produce din struguri cultivati in zona de deal Montello Asolo. Culoare galben-pai, buchet de fructe tipic si arome placute, usor dulci. Se serveste la o temperatura de 6-7 grade Celsius in compania deserturilor.
Recomandări gastronomice: aperitive, paste, pizza, risotto, legume la grătar, salate de vară.
Soiuri: Glera.
Alcool: 11%
În inima regiunii Marca Trevigiana se află Cantina Montelliana, o cooperativă a 400 de viticultori ce administrează 700 de hectare de viță de vie și produc Prosecco DOC, DOCG și alte vinuri de prestigiu. Prin respectul față de tradiție și utilizarea tehnologiilor moderne, crama reușește să ofere vinuri de excelență, printre care Asolo Prosecco Superiore DOCG și Prosecco DOC Treviso. Acest vin spumant este realizat prin fermentație naturală cu metoda Charmat, din struguri selectați cultivați pe dealurile Montello Asolo.
Notele degustării: buchet onest și elegant, culoare galben-pai pal, cu o claritate perfectă și un perlaj fin, abundent și persistent.
Recomandări gastronomice: ideal ca aperitiv sau alături de paste, pizza, pește și sushi.
Alcool: 11%
Montelliana Prosecco Extra Dry DOC Treviso 0.75L este un spumant italian premium obținut din struguri Glera selecționați, ce reflectă autenticitatea și rafinamentul zonei Treviso. Cu un buchet delicat de măr verde, pere și flori albe, vinul impresionează prin gustul echilibrat, unde dulceața subtilă se îmbină armonios cu aciditatea plăcută, iar perlajul fin și persistent adaugă o eleganță aparte fiecărui pahar.
Recomandări gastronomice: excelent ca aperitiv sau alături de salate, fructe de mare și deserturi ușoare.
Alcool: 11%
Mancino Bianco Ambrato este un vermut exemplar, realizat printr-o metoda artizanala, cu origine din regiunea Torino, pe baza a 37 de plante aromatice si vin alb al podgoriilor Romagna pe baza unui retetar clasic al renumitului bartender Giancarlo Mancino. La nas surprinde prin aromele de angelica, musetel, flori de soc, gentiana si menta. Dispune de o paleta fructata si racoritoare: portocala zemoasa, grepfruit si un finisaj surprinzator si pronuntat de cardamom si quinina.
Alcool : 16%
Mancino Chinato este un vermut artizanal super premium produs in Torino, de barmanul italian de talie mondiala Giancarlo Mancino. Este un vermut exceptional, o combinatie hibrid intre cele trei vermuturi, Bianco, Rosso si Secco la care se adauga vin rosu Erede de Chiappone Armando Barbera d’Asti DOCG si coaja de chinina Callisaja. Este un vermut ce se poate consuma atat rece cat si incalzit si deasemenea poate reprezenta baza unor cocktail-uri delicioase.
Alcool : 17.5%
Kopi combină gustul său delicat și cremos tipic cafelei în stil Barista cu varianta luxoasă a celebrului Vermut Mancino. Evocă amintiri din copilăria în Italia legate de prepararea tiramis-ului și le combină cu experiențele aventuroase ale cafelei din Asia. În Kopi găsim toate caracteristicile Vermutului Mancino cu adăugarea a 14 boabe Robusta selectate manual în Java și supuse prăjirii întunecate în Napoli de Barbera Caffè, pentru un conținut cu 0 combinație de vinuri albe italiene amestecate cu extract de cafea indoneziană. Gustul este dulce mediu cu note amare de Robusta și un nas de Tiramisu. Culoare cafea deschisă.
Alcool : 17%
Mancino Vermouth Rosso Amaranto are in compozitia sa 38 de plante aromatice (radacinoase, coaja de citrice, scortisoara, florile ale diverselor plante cu mireasma puternica) 10 dintre acestea fiind selectionate si pentru lichiorul amaro (sau italienescul “bitter”, un lichior pe baza erbacee, consumat in cele mai dese cazuri ca digestiv dupa cina; de asemenea, termenul de “amaro” se aplica doar produselor de apartententa italieneasca si nu altor bauturi similare precum cele din Ungaria, Germania, Olanda etc). Procesul de productie se desfasoara in spiritul traditiei si culturii podgoriilor Trebbiano di Romagna. Mancino Rosso Amaranto dezvolta o “anatomie” imperiala, impunatoare prin aromele complexe: vanilie, rubarba, caramel, cuisoare, scortisoara si portocala confiata, mixate prin reteta originala a bartenderului Giancarlo Mancino; dispune un balans al gusturilor atent conturat si o savoare dulce-amaruie care se resimte spre finish, facandu-l deosebit in combinatii selecte ale cocktailurilor Negroni sau Manhattan.
Alcool : 16%
Creată în stil clasic franțuzesc, La French este o vodcă elegantă, distilată de 5 ori din ingrediente de calitate, pentru o puritate ridicată. Cu note subtile de citrice și vanilie, are un gust rotund și fructat. Este ideală pentru cocktailuri precum Moscow Mule, Caipiroska sau Cosmopolitan.
Recomandări Gastronomice: Se potrivește excelent cu preparate sărate, precum somon afumat, icre negre și murături, dar și cu fructe de mare sau aperitive ușoare.
Alcool : 40%
Creată în stil clasic franțuzesc, La French este o vodcă elegantă, distilată de 5 ori din ingrediente de calitate, pentru o puritate ridicată. Cu note subtile de citrice și vanilie, are un gust rotund și fructat. Este ideală pentru cocktailuri precum Moscow Mule, Caipiroska sau Cosmopolitan.
Recomandări Gastronomice: Se potrivește excelent cu preparate sărate, precum somon afumat, icre negre și murături, dar și cu fructe de mare sau aperitive ușoare.
Alcool : 40%
Creată în stil clasic franțuzesc, La French este o vodcă elegantă, distilată de 5 ori din ingrediente de calitate, pentru o puritate ridicată. Cu note subtile de citrice și vanilie, are un gust rotund și fructat. Este ideală pentru cocktailuri precum Moscow Mule, Caipiroska sau Cosmopolitan.
Recomandări Gastronomice: Se potrivește excelent cu preparate sărate, precum somon afumat, icre negre și murături, dar și cu fructe de mare sau aperitive ușoare.
Alcool : 40%
Vinul are o culoare galben pai cu arome de flori de câmp, lime si fân proaspăt cosit. În gust aciditatea ridicată e bine echilibrată de onctuozitate şi notele minerale tipice pentru acest soi. Postgust lung, fructat şi mineral.
Recomandări Gastronomice :
Uşor de asociat cu preparate culinare pe bază de fructe de mare, scrumbie la grătar, caşcaval tip Edam, pulpe de raţă confiate şi sosuri picante de tip oriental. Din deserturi cel mai bine se poate asocia cu tarta de lămâie.
Soiuri: Aligote
Alcool: 13%
Note degustare: Un vin elegant cu o culoare rose de intensitate medie. Dezvoltă arome intense de cireşe, care după o aerare scurtă evoluează în arome de mure ce conferă rafinament şi eleganţă. Gust proaspăt, complex, cu taninuri fine, perfect echilibrate ce dezvoltă corpolenţa vinului alături de aciditatea ridicată. Un post gust lung cu note fine de dulceaţă de cireşe albe.
Recomandări Gastronomice:
Salate tip Niçoise, somon la grătar cu sos blue cheese, caşcavaluri cremoase tip Camembert, sushi cu ton, paella.
Soiuri: Cabernet Sauvignon
Alcool: 12.5%
Calitatea deosebită a strugurilor, fermentarea în prezenţa lemnului de stejar şi menţinerea pe strat fin de drojdii timp de minim 6 luni a generat un vin de culoare galben pai, ce manifestă fructuozitate şi supleţe, cu arome plăcute de flori albe, pere, pepene galben şi note fine de unt proaspăt. Este un vin încântător, cu un bun echilibru între aciditate şi rotunjime. Post-gust lung ce păstrează aceleaşi note plăcute de unt.
Recomandări Gastronomice:
Aperitive calde sau reci, păstrăv la grătar, salată Caesar, brânzeturi tip Brie şi Camembert, ficat de raţă, piept de pui şi sosuri cremoase albe pe bază de smântână dulce.
Soiuri: Chardonnay
Alcool: 13,0%
Note degustare: Culoare galben-pai deschis, cu un perlaj fin şi persistent. Olfactiv predomină arome de citrice şi smochine, completate de note fine de brioşe şi cacao. Gustul expresiv,cu o aciditate bine integrată alături de notele distincte de croissant şi smochine. Post-gust plăcut şi persistent.
Recomandări Gastronomice:
Carpaccio de somon fume, piept de raţă afumat la rece, foie gras cu sos de fructe, caşcavaluri cremoase.
Soiuri : Pinot Noir
Alcool: 12%
Note degustare: Culoare rose-somon deschis, cu un perlaj fin şi persistent. Olfactiv predomină arome intense de cireşe negre, zmeură, completate de arome specifice de patiserie.citrice şi smochine. Gust expresiv, proaspat si elegant si post-gust plăcut şi persistent cu note de capsune salbatice
Recomandări Gastronomice:
Tartar de vită, somon la grătar, paste cu mix de fructe de mare, deserturi cu sosuri din fructe roşii.
Soiuri: Pinot Noir
Alcool: 12.3%
Un vin roşu sec cu arome de magiun de prună, specifice soiului, într-o combinaţie elegantă cu un vârf de linguriţă de cacao pe alocuri, bacon mai tâziu şi pastă de tomate în final. Aciditatea naturală de care beneficiază strugurii, împreună cu taninurile mărunte, cărnoase, contribuie la o astringenţă frumoasă, activă dar fină, pe un corp mediu, tineresc, mai aproape de tipicitatea soiului decât versiunile greoaie, extractive şi închise la culoare.
Recomandări Gastronomice:
Steak de vită, preparate tradiţionale româneşti din carne de miel şi porc, legume la grătar, brânzeturi mature şi deserturi cu ciocolată neagră.
Soiuri: Fetească Neagră
Alcool: 13.5%
Frizzante Domeniile Panciu este primul vin alb efervescent fermentat la sticla, nedegorjat, produs fara adaos de sulfitii din Romania. Este un vin petiant alb sec cu o culoare galben pai cu profil aromatic în care predomină notele de fructe în special cele de caise şi mere verzi cu note fine de patiserie proaspătă datorită păstrării pe drojdie. Gust echilibrat, cu o aciditate medie, cu note de piersică şi cozonac.
Recomandări Gastronomice:
Icre de crap, batog, şalău la grătar, paste cu fructe de mare şi sos alb.
Soirui : Fetească Regală ( nefiltrată )
Alcool: 11.7%
Dobbe VSOP (Very Special Old Pale) este un cognac frantuzesc prestigios, maturat in butoaie din lemn de stejar minim 7 ani de unde imprumuta note intense florale si atingeri delicate fructate de caise si vanilie. Este un cognac delicat si complex cu un finisaj bine echilibrat ce ofera o senzatie placuta si calda timp de cateva minute. Datorita finisajului dulce si lung, acest cognac gastronomic este placut la gust ca aperitiv cu sau fara gheata.
Produse filtrante
Categorie
- Vin Liniștit (739)
- Vin Spumant (45)
- Vin De Gheață (0)
- Vin Pelin (5)
- Vin Bag In Box (57)



































