Vin Liniștit
Descoperiți eleganța și rafinamentul vinurilor noastre liniștite, o selecție ce surprinde esența autentică a soiurilor de struguri românești, cultivate cu măiestrie și atenție.

În inima regiunii Marca Trevigiana se află Cantina Montelliana, o cooperativă a 400 de viticultori care administrează 700 de hectare de viță de vie și produc Prosecco DOC, DOCG și alte vinuri remarcabile prin valoarea lor organoleptică. Respectul pentru tradiție și utilizarea tehnologiilor moderne le permit să ofere vinuri de excelență, precum Asolo Prosecco Superiore DOCG și Prosecco DOC Treviso. Din selecția celor mai buni struguri din zona de deal Asolo DOCG ia naștere acest vin spumos, obținut prin fermentație naturală cu metoda Charmat, creat pentru a celebra anul fondării cramei, 1957.
Notele degustării: buchet intens fructat, cu arome de mere Golden și flori de salcâm, culoare galben-pal.
Recomandări gastronomice: excelent ca aperitiv sau alături de preparate ușoare din pește și legume.
Alcool: 11%
Signature De France Vintage 1978 este un armagnac super-premium produs in serie limitata de numai 8700 de sticle si se adreseaza in mod special cunoscatorilor si colectionarilor de distilate exceptionale. Prezinta o culoare cu note de chihlimbar si un nas superb cu note fructate. Are o alcoolemie mai ridicata de 43.70% si urprinde simturile printr-un buchet complex si elegant cu arome delicate de prune, fructe confiate si note pronuntate de vin de Porto. Finisajul este lung si seducator ce dureaza pana la 15 minute pe palat.
Signature De France Vintage 1983 este un armagnac super-premium produs in serie limitata de numai 6500 de sticle si se adreseaza in mod special cunoscatorilor si colectionarilor de distilate exceptionale. Prezinta o culoare rosiatica cu note de chihlimbar si un nas superb cu note fructate. Este imbuteliat cu o alcoolemie mai ridicata de 45.50% si surprinde simturile printr-un buchet complex si elegant cu arome delicate de vanilie, condimente, scortisoara, coaja de alun si coaja de portocale. Finisajul este lung si seducator ce dureaza pana la 15 minute pe palat.
Signature De France Vintage 1984 este un armagnac super-premium produs in serie limitata de numai 1700 de sticle si se adreseaza in mod special cunoscatorilor si colectionarilor de distilate exceptionale. Prezinta o culoare rosiatica cu note de chihlimbar si un nas superb cu note fructate. Este imbuteliat avand o alcoolemie mai ridicata de 46.00% si surprinde simturile printr-un buchet complex si elegant cu arome delicate de vanilie, condimente, nuci si migdale. Finisajul este lung si seducator ce dureaza pana la 15 minute pe palat.
Signature De France Vintage 1987 este un armagnac super-premium produs in serie limitata de numai 5000 de sticle si se adreseaza in mod special cunoscatorilor si colectionarilor de distilate exceptionale. Prezinta o culoare rosiatica cu note de chihlimbar si un nas superb cu note fructate. Este imbuteliat la o alcoolemie mai ridicata de 46.80%. Surprinde simturile printr-un buchet complex si elegant cu arome delicate de vanilie, note dulci de cafea, ciocolata, condimente, nuci si migdale. Finisajul este lung si seducator ce dureaza pana la 15 minute pe palat.
Originar din prestigioasa regiune Bas-Armagnac, Signature de France este un armagnac nobil, de calitate extra, ce are la baza o selectie de eaux-de-vie ajunse la apogeul maturitatii.Cu o putere aromatica rafinată, acest amestec unic dezvăluie note prăjite, condimentate și fructate care vor încânta cele mai sofisticate gusturi. Acum disponibil în cantități limitate, Signature de France reflectă o mare tradiție franceză, o pasiune a familiei pentru băuturi spirtoase excepționale și rafinamentul special care se dobândește odată cu vârsta.
Grand Empereur V.S.O.P este un brandy maturat in butoaie din lemn de stejar minim 4 ani ce se remarca prin calitatea distilatelor sale incarcate de istorie si o eleganta rara ce va incanta simturile de la prima degustare. Prezinta o culoare chihlimbarie cu reflexii aurii si un nas cu note florale, picante si tonuri dulci specifice soiului Muscat. Gustul este catifelat cu arome de vanilie, lemn de stejar, prune, smochine si condimente moi. Finisajul este mediu si se deschide cu tonuri fructate.
Acest cognac este maturat timp de 10 ani in butoaie din lemn de stejar de unde imprumuta note delicate de vanilie si influente lemnoase. Se remarca prin culoarea profunda cu reflexe de chihlimbar. La nas prezinta arome puternice fructate insotite de atingeri senzuale vanilate specifice Petite Champagne. Este rezultatul combinatiei perfecte de note lemnoase, fructe confiate si delicatetea vitei de vie. Finisajul este lung si seducator cu note fructate.
Dobbe Heritage Petite Champagne este un cognac super-premium ce se adreseaza in mod special cunoscatorilor si colectionarilor fiind rezultatul deceniilor de experienta dobandite de Master-ul Distilator al Casei Dobbe. Este produs din cele mai fine si rare eaux-de-vie pastrate la maturare in pivnitele distileriei pentru mai multe decenii. Prezinta o culoare superba de chihlimbar si un nas subtil ce combina note lemnoase si fructate completate de arome calde de cafea si cacao. Gustul exceptional surprinde prin arome intense de fructe uscate, prune confiate, vanilie, migdale, fistic prajit si miere. Finisajul surprinzator de remanent va incanta cele mai exigente gusturi.
Aligoté este vinul emblematic pentru Delta Dunarii, iar Viticola Sarica Niculițel este tărâmul Aligoté-ului în România. Un vin cu aromă discretă florală, cu note de pământ reavăn. Gust plăcut, cu o corpolentă medie, susținut de o bună aciditate.
Asocieri culinare : Preparate din pește și fructe de mare, brânzeturi tinere.
Soiuri: Aligote
Alcool: 13%
100% Cabernet Sauvignon – DOC CMD, cu o culoare rosu-rubiniu, cu un gust plin, echilibrat, cu taninuri bine integrati, si o aroma intens fructata de cirese negre si coacaze, cu discrete note de cafea si tabac.
Asocieri culinare : Preparate din berbecuț la tavă, brânzeturi maturate.
Soiuri: Cabernet Sauvignon
Alcool: 13.5%
Feteasca Neagra 100% de un roșu rubiniu cu o aromă plăcută și complexă cu note de coacăze, mure sau prune uscate. Gustul este catifelat și armonios și te trimite cu gândul la fructele de pădure (coacăze, mure), vișine, prune uscate, ușor condimentat, amintind de scorțișoară, piper, ienibahar și vanilie.
Asocieri culinare : Paste, brânzeturi fine sau cocoș la cuptor
Soiuri: Feteasca Neagra
Alcool: 13%
Aligoté-ul este soiul stindard al podgoriei din Niculițel. Originar din regiunea franceză Burgundia, acest soi de viță de vie apărut la sfârșitul secolului al XVII-lea, prin încrucișarea pe cale naturală între soiurile Gouais Blanc și Pinot Noir.
Munca de a aduce Aligote-ul din Sarica Niculițel la o recunoaștere internatională a fost încununată pentru prima oară în luna Martie 2019, când Caii de la Letea Aligote a urcat pe locul 1 la nivel mondial pe site-ul Vivino (cel mai mai important site de evaluare vinuri la nivel mondial). Ulterior, la Concours Mondial de Bruxelles 2019 a fost medaliat cu aur fiind pentru prima dată când un Aligote din România obține medalie de aur și singurul Aligote din lume care a obținut în 2019 medalie de aur la Bruxelles.
IWCB (International Wine Contest Bucharest) 2019 premiază Aligote-ul de la Caii de la Letea ediție limitată tot cu medalie de aur.
Este un vin de culoare galben verzui, strălucitor, cu o aromă foarte discretă de pământ reavăn și iarbă proaspăt cosită, cu o corpolență medie, dar caracterizat printr-o aciditate naturală ridicată. Gustul este marcat de măr verde și citrice, cu note amărui de pelin și cicoare pe final.
Asocieri culinare : preparate din pește și fructe de mare, brânzeturi tinere. Este un excelent deschizător de masă, datorită aciditații sale ridicate
Soiuri: Aligote
Alcool: 13%
Feteasca Neagra 2017 culeasa tarziu, dupa care a stat 12 luni la barrique de prima folosinta de origine franceza si inca 12 luni s-a odihnit la sticla pana la aparitia pe piata. Regasim in el maiestria imbinarii fructului cu lemnul, cu pastrarea intacta a caracteristicilor de soi,Taninuri moi, note de bacon, cacao, ciocolata, prune afumate si rom.
Soiuri: Feteasca Neagra
Alcool: 14.9%
Am impletit aici struguri crescuti la malul marii cu struguri scaldati de Dunare, in 3 stiluri de vinificatie. Am folosit presarea pe ciorchine, maceratia peliculara de 2 zile precum si o parte din ei au fost macerati in presa. Am cupajat apoi cele 3 vinuri incercand sa scot in evidentacea mai frumoasa expresie a Chardonnay-ului de Dobrogea. Am alintat apoi vinul in butoi de stejar de 5000L, timp de 4 luni, pentru a-i conferi o eleganta suplimentara.
Soiuri: Chardonnay
Alcool: 13.6%
Culoarea acestui vin reflecta perfect momentul culesului – o ora – doua inainte de rasaritul soarelui din mare. Feteasca Neagra a fost adusa sa improspateze savoarea Cabernetul Sauvignon. Fermentarea s-a desfasurat la temperaturi joase, cu dorjdie salbatica si a avut o durata de 32 de zile.
Soiuri: Cabernet Sauvignon , Feteasca Neagra
Alcool: 13%
Un rasarit de soare la malul marii in toata splendoarea lui. Culoare galben pai plin, cristalin si cu densitate medie.Intens aromat cu note care ne duc de la flori albe si galbene, soc si narcise pana la fructe galbene exotice mango, papaia. Savuros, echilibrat si armonios, aciditatea este contrabalansata de corpul amplu iar postgustul este lung. Recomandat la platouri cu fructe de mare, peste, brânzeturi moi .
Soiuri: Chardonnay , Feteasca Regala , Syrah
Alcool: 13.6%
Un apus de soare la malul marii in toata splendoarea lui, un roz intens.Intens aromat, complex, elegant ne intampina cu note citrice de grepfruit , cirese de mai, capsuni totul pus langa o floare de magnolie.Proaspat, revigorant cu o aciditate placuta sustinuta de fructele regasite in miros dar cu un adaos delicat de lavanda.Recomandat la feluri de mancare usoare, deserturi pe baza de branza si creme
Soiuri: Syrah, Feteasca Neagra, Cabernet Sauvignon
Alcool: 13%
Un vin obtinut prin fermentarea simultana, impreuna, a celor trei soiuri, toate crescute la malul marii. Fermentatie cu drojdie spontana, cu o maceratie peliculara pe toata durata fermentarii de peste 30 de zile. A fost apoi innobilat in barrique-ri de lemn de stejar romanesc pentru o perioada de 525 de zile.
Soiuri: Feteasca Neagra, Cabernet Sauvignon, Merlot
Alcool: 14.9%
Produse filtrante
Categorie
- Vin Liniștit (739)
- Vin Spumant (45)
- Vin De Gheață (0)
- Vin Pelin (5)
- Vin Bag In Box (57)
Filtrează după preț
Articole vizualizate recent
White Ice Secco poate fi savurat simplu sau pe gheață, în funcție de preferințe.
Impresionează cu un miros intens fructat de fructe de pădure roșii și o notă delicată de Burgundy . Servit într-un pahar de vin, White Ice Secco este răcoritoarea perfectă pentru zilele calde de vară.
Culoare: Culoarea strălucitoare a zmeurii.
Arome: Parfum de fructe roșii și fructe de padure.
Gust: gust fin de fructe roșii la palat, nota pronuntata de zahar. Structurat, fructat și proaspăt la final.



















